/تخم مرغ آپ پز= 3 عدد /جعفری خرد کرده= 3 قاشق سوپخوری /رب گوجه فرنگی =1 قاشق سوپخوری/ کره= 150 گرم /نمک و فلفل= به اندازه کافی
طرز تهیه:پیاز را خرد کرده و در داخل روغن سرخ می کنیم. گوشت چرخ کرده را با پیاز مخلوط می کنیم و می گذاریم تا روی حرارت آب پیاز و گوشت کشیده شود و گوشت تفت داده شود. سپس رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل کرده، نمک و فلفل اضافه می کنیم و آن را روی گوشت و پیاز می ریزیم و بعد از دو جوش،تخم مرغ های پخته شده را داخل آن رنده می کنیم. جعفری های خرد شده را نیز
اضافه می کنیم و بعد از چند ثانیه مواد را از روی حرارت بر می داریم. داخل سیب زمینی ها را خالی می کنیم به طوری که ته آن آسیب نبیند و سوراخ نشود. سپس سیب زمینی ها را در کره مایع می غلطانیم و داخل آنها را با مواد آماده شده پر می کنیم و در ظرفی می چینیم و 2 قاشق کره و نصف لیوان آب نیز اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد. می توان سیب زمینی ها را داخل دو ظرف نسوز چید و در فر گذاشت و در درجه حرارت 350 درجه فارنهایت و یا در کیک پزهای خانگی پخت
آدم ها مثل کتاب ها هستند...
بعضی از آدم ها جلد زرکوب دارند.بعضی جلد ضخیم و بعضی جلد نازک،بعضی ها اصلا جلد ندارند